ΕΚΕ: Η Γυναικεία Υπευθυνότητα στην πορεία της Ανάπτυξης

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών, και με την υποστήριξη του ΙΝΝΟVATHENS, πραγματοποίησε την εκδήλωση με τίτλο « ΕΚΕ: η Γυναικεία υπευθυνότητα στην πορεία της ανάπτυξης» την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου στο Innovathens. 

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η εξοικείωση με την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων επιστρατεύοντας για αυτό τον σκοπό και γυναίκες μάνατζερ και ιδιοκτήτριες εταιριών. Οι προτάσεις που παρουσιάστηκαν είχαν το στοιχείο της καινοτομίας κυρίως ως προς τη σύλληψή τους και δευτερευόντως ως προς την υλοποίηση. Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί εργαλείο βιωσιμότητας, καινοτόμα λύση και μέσο ανάπτυξης και συνομιλίας με την αγορά και την κοινωνία. 

Στην εκδήλωση, συμμετείχε ως ομιλήτρια η Δέσποινα Μπακιρλή, Γενική Διευθύντρια της εταιρείας Allanton.

Στο πάνελ διακρίνεται η Δέσποινα Μπακιρλή, Γενική Διευθύντρια της εταιρείας Allanton

Εκ μέρους της κ. Αναστασίας Μάνου, Προέδρου Δ.Ε. ΤΟΓΜΕ και του κ. Βασίλη Λώλα, Προέδρου Δ.Ε. ΤΕΥΠ, απεστάλη η παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή.

“Αγαπητή κυρία Μπακιρλή, 
Εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής του Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων (ΤΕΥΠ) και του Τομέα Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ & Επιχειρηματιών (ΤΟΓΜΕ) της ΕΕΔΕ, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση με θέμα: 
ΕΚΕ: Η Γυναικεία Υπευθυνότητα στην πορεία της Ανάπτυξης την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014, στο Innovathens. 
Πιστεύουμε ότι η συμμετοχή σας ήταν σημαντική για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης και συνέβαλε με τον καλύτερο τρόπο στην επιτυχία της. 
Σας ευχαριστούμε θερμά και ελπίζουμε να σας έχουμε κοντά μας σε κάποια από τις μελλοντικές μας δραστηριότητες. 
Με εκτίμηση, Βασίλης Λώλας, Πρόεδρος Δ.Ε. Τομέας Εταιρικών Υποθέσεων 
Αναστασία Μάνου, Πρόεδρος Δ.Ε. Τομέας Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ & Επιχειρηματιών ”